...днес качих колата на една квартална рампа, запалих я и почнах да гледам,....нищо от никъде, достигна градуси, нищо. Достигна градуси, даже вдигна 100, обадих се и на Боби, (щото се притесних, че не включва перката ) изключих я после пак я запалих, подържаше си 70 градуса парнто работеше нормално, и пак водата изчезна, налял съм около 1 л от разтворената боя за яйца (оранжева) , нито капка от никое видимо място, маркучите парят, идеите ми се изчерпаха.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата ожадня !!!!???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеПровери добре и разширителното казанче да не е пукнато отдолу ...Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Извините тавариш ...
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеНа мен ми намирисва на гарнитура на главата.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеТочно това се обсъждаше последно...Колко ще струва ремонта
По-скоро проверете маслото как е? Данеби водата да изтича през някоя от ризите /забравих какъв беше мотора, ако е 16в , няма ризи/ в картера и оттам да се изпарява през системата за вентилация на картера и се губи.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеНяма смисъл да го обсъждате този вариянт, не е това.
По-скоро проверете маслото как е? Данеби водата да изтича през някоя от ризите /забравих какъв беше мотора, ако е 16в , няма ризи/ в картера и оттам да се изпарява през системата за вентилация на картера и се губи.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
При този разход на вода трудно би се изпарила всичката през картера.
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:16 ----------
А и явно прави въздушни възглавници щом не включва перката на радиатора и няма парно.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Ако няма видим теч - 1л за 1 час си е за видим теч .
Къде тогава бяга тази вода ?
Само на една кола имам случай да ми е избягала водата така - ама там протече през аспука .
Да не се окаже гарнитура само накрая както предположи някой !Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДа не се окаже гарнитура само накрая както предположи някой !
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Здравейте,
...."ами за гарнитура не изглежда да е - отзад даже конденз не излиза през ауспуха, даваш газ и не се променя, чисто изглеждаше. Собственика да каже сега пак ли е така. Аз това го видях преди една-две седмици." ...
Промяна няма! Само дето се набутах да сменя датчика за включване на перката дето е на радятора, щото според един съсед "майстор" вентилатора се включвал на по високи градуси и водата се изпарявала (Румен ме предупреди, че ще си дам парите на вятъра, ама реших да пробвам и жертвах 10лв ) сега датчика задейства на 75/85 и промяна няма.
btw някой да знае от къде мога да си купя кутията дето държи релетата, намираща се над вентилатора на радятора в ляво (от страната на шофьора), при иалянеца я нямаLast edited by Nasko; d.m.y г., 14:01.
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
Автоморгите нямат ли я тази кутийка ?
При Явор пита ли ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
ТЪЖНАТА ИСТИНА
Всичко излезна на яве.
След повторен оглед при Румен се установи, че гарнитурата на главата е за смяна. 2 ри и 4 ти силиндър са издухали и цапат свещите.
Ремонта би ми струвал от порядъка на 600лв , а в момента не мога да ги отделя.
В допълнение имам за смяна съединител. 500лв
и сега изпусна преден десен амортисьор хххлв
което в настоящата ми финансова нестабилност ми налага следното. Продавам я цялата или цялата за части.
Ако искате можете да се кооперирате 3-4-5 човека и всеки да си вземе каквото му трябва. Цената за цялата е 2100лв , като това включва и Газовия инцекцион. Който съм го плащал преди година и половина 1500лв има чисто нов испарител с гаранция още 5 месеца.
Касетофона е JVC с mp3 и дистанционно.
5 броя алуминиеви джанти.
Отделно първи мога да продам инжекциона за 900лв
и друго по договаряне.Last edited by Nasko; d.m.y г., 12:59.
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Това са малко крайни мерки според мен. Гарнитура за главата ти е 40лв, гарнитурата на капака на клапаните е 25лв.Само ще шлайфат главата челно без да напасват клапани което е към 80лв, съединител ще намериш на Стамболийски комплект за около 150лв.Вече за труд не знам каква цена ще ти обяви, но поне частите няма да са толкова скъпи. Разбира се хубаво е щом ще се сваля главата да се направят и клапани и да се сменят всички гарнитури, ама като няма кинти...
Ти си решаваш.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment